Labels

July 1, 2013

Start me up, primii pasi spre succes!

Proaspat absolvent al facultatii de limbi moderne m-am gadit ca cel mai usor mod de a demara in cariera profesionala este prin incercarea de incepe o activitate pe cont propriu. Inca din anii studentiei am facut traduceri si m-am informat in acest domeniu dar acum ar fi vorba de o implicare intr-un domeniu adiacent dar prin pastrarea calitatilor si experientelor deja acumulate. Nu stiu exact in ce consta acest lucru dar, lumea antreprenoriatului imi suna foarte tentanta!


Sursele de plecare, finantarea si tot ce este legat de anterprenoriat, imi sunt cunoscute destul de vag dar pentru ca m-am decis sa pornesc in aceasta directie am  aflat o modalitate de a obtine informatiile necesare prin intermediul unei scoli care se adreseaza tinerilor intre 20-26 de ani care doresc sa inceapa o afacere pe cont propriu, si anume scoala Start Me Up , modalitatea perfecta de a se forma ca un intreprinzator viabil pentru investitori.
Am profitat de acest articol pentru ca sa va informez si pe dvs, si in special deoarece in perioada aceasta este in plina desfasurare  Caravana Start me up, care va ajunge în curand în  următoarele orașe: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati si Iasi. Aici aveti mai multe informații despre program. Va invit sa faceti si dvs primii pasi spre anterprenoriat si sa va alturati caravanei intr-una din zilele in care aceasta se va desfasura in orasul dvs.

O viata prospera tuturor !